Tuesday, August 10, 2010

kau xkisah ke

masa mlm besday aku... sbnr nya.. aku tertunggu² ex bf aku msg aku wish besday aku.. tp smp esoknya dia x wish... kecik nya ati aku.... padahal.. time besday dia siap kuar lg.... pastu bila aku online tghari ahad tu.. dia plak dok ym aku.. xde mood aku nk layan.. dia wat cm xde pape jek..... tp dlm pada 2 happy gak.. sbb bf aku igt bday aku... sekali je aku pnh ckp bday aku bila... tp tetap igt..... ye laaa kami kan br lg..... tp dia ckp xdpt nk jumpa aku.. sbb bapa dia skt kt singapore.... bapak dia br wat bypass jantung.... xpe... utk situasi cm tu aku paham......

yg ex aku ni.. aku xpaham nape gaknye dia wat aku cm tu ekk..... sedih.. kecik ati.. sume aku rase..... aku xharap pape pon... just 1 ucapan jekkkk.... kot ye ko bz ngan awek ko ke ape ke.... sekadar 1 msg je.... atau if ko xnk kawan dgn aku lg.. just bgtau.... aku igt kami kawan.. ada benda aku leh share dgn dia.. sbb xsemua benda aku leh share ngan bf aku.... tp tah... 1 thn sekali 1 ucapan aku harap... dia trus hilang..... benci sgt kt aku agaknya.. atau mungkin sbb da nk balik kg..... semua tertumpu pada segala kenikmatan disana... huhuhu....

hal tu kecik.. tp mmg aku nk perbesarkan.... sbb aku rasa x adil buat diri aku...kalo aku taw.. aku x wish besday dia... aku xspend time dgn dia.. walaupun aku penat br balik kje... aku pk besday kawan... aku layankna aje....cm ni dia balas...

mlm tu... pas balik dgn kawan2 aku msg dia.... tanya dia kenapa.. and how much aku kecik ati... benci sgt ke kt aku.... tah laaa... mungkin bekas kekasih xpatut berkawan... sbb akan hanya menyakitkan ati masing2... samada kita sedar atau x...........

3 budak itam komen:

HANNA said...

btol2,ex xkan boleh jd friends balik.

~natasha~ said...

kannnnnn

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini