Thursday, December 31, 2009

thanks to facebook....

Seorg lelaki request as friend dr aku.. nama dia MAZLAN AZIZ…. Pada mulanya.. aku xde laaa cm kenal.. aku approve jek.. ye laa mana taw kan ramai yg ske jek nk search2… then add…

Tetiber aku teringt pada seseorg…. Yg namanya sama… then aku amati profile dia… I know it’s him….

Dia lelaki yg aku pernah admire… aku kenal dia since aku form 2… while he’s in pusat asasi UIA….. aku lupa mcm mana kami kenalan… tp kami bkwn dgn berutus surat… maklumlaa time tu xde lg mende yg nama nya enset ni.. if ada pon.. utk org kaya2 jekkkk…

Aku admire kt dia.. sbb dia ni baik.. always bg aku nasihat… and x condem aku… aku ske tgk tulisan tgn dia.. sgt cantik dan kemas… utk seorg lelaki tu da tahap cantik giler… mendorong aku utk kerap tulis surat kt dia… kalo sape2 dtg umah aku.. korg akan lihat ade byk koleksi surat2 lama yg aku kumpul dr zaman aku skola.. skrg ni tulis surat pon malas… bg kt bos pon men email2 jek…

Kekadang kami kongsi benda2 pelik.. aku pernah bg dia… nescafe nyer pembalut laa ape laa.. then ade laa benda2 yg sweet.. setiap kali tu… dia akan balas balik.. bg aku mcm2.. seronok berutus surat ni…..

Kami saling berhubungan smp laa dia habes blajaa… seterusnya aku plak abes blaja….. time tu kami dah x… paka surat… dah ada enset sms jekkk….. dia pon dah jadi english teacher kt pahang time tu….. sdgkan aku terkontang kanting cari keje…. Dia penah ckp kt aku… yg dia ada perasaan kt aku… tp aku yg masih mentah ni.. just memain.. just ignore it….. walaupun mmg aku ade gak minat kt dia…..

Dia penah ckp kt aku…. If 1 ari aku x kawen lg… dia ckp… kite kawen bdua laa… huhuhuhu… aku pon… gelak bgai nk rak arr… ye arr ade lakk wat deal cm tu……. Tah cm ne… 1 ari tu… dpt msg dr dia… dia ckp dia nk kawen…. Pastu aku pon reply…tahniah.. dia ckp… sy tunggu awk…. Tp awk tak mau… awk memain… kami terputus hubungan bila dia da kawen…..

Ermmm baru aku sedar… 2 kali dah aku tolak jodoh… ikhlas org nk ajak aku kawen… aku ke yg x sedia lg????

Now he’s come back…. Tgk pic dia….. and his family… also.. dah ade baby girl… ermmmm da perfect hidup mazlan…. Aku????
thanks to facebook.. sbb mempertemukan kami kembali.. ahakss.... aku anggp dia cm abg k... bkn yg lebih,,, aku x lapar kt laki org.. hehheh

4 budak itam komen:

i.am.belle said...

mmg seronok jumpa balik kenalan lama. FB is good after all xD



hepy new year beb! muaxxxx

~natasha~ said...

hahahaa... tu laaaa pasal.... happy new year to u too...

didaLavida said...

me too..three and four.. fb is gud at this moment...
and cerita ko tasya, juga mengingatkan aku pada seseorg yang sungguh kejam...
sampai hitam hati aku...
hahaha

~natasha~ said...

uiksss... nape smp cmtu.. ahaksss