Monday, April 12, 2010

double trouble

aku cm tetibe je teringin nk p tgk konsert double trouble search & wings kt Arena Tertutup, Bukit Kiara Equestrian & Country Resort.. harga tiket pon xde laaa mahal... rm70 jek..... menggedik aku nk ajak abg pegi.... ahaksss....


aku rasa mesti gempak giler konsert tu nnt... sbb tu nk pg... ati pon da senang sket... hepi always... aku pon da malas nk toleh ke belakang........

berbalik pada konsert tu.... aku ni mmg minat kt amy search... tp bkn laa fanatik sgt pon... leh berdiri bulu roma aku kalo dgr lagu fantasi bulan madu ni..... one of my favourite song... cm berhantu lak lagu tu... kalo wings lak aku suka taman rashidah utama....

ermmm pada kawan² yg nk pg gak tu... bole laa dpt kan tiket.... kt tempt² berikut.. Viva Sports - Kompleks Pertama, Triways Travel Network - KLCC, Istana Budaya, Sri Amera Holidays - Plaza Alam Sentral dan HTO De Futsal - Dataran Sunway ataupun layari www.1malaysiaticket.com atau www.ticket2u.biz

jom ramai² pg... ermmm itupon if aku dpt pujuk abg utk pg.. bz je laa plak.... jgn dia pg oversea udah.... xsuka.. xsuka

2 budak itam komen:

Azrul_amigo said...

bru je minggu lps amy search wat persembahn konsert kat ump nie..
skali an faizal tahir an farah af..
perrhh..
keterujaan berganda tgok aksi amy..

~natasha~ said...

kannnnn dia mmg legend la.. meremang bulu roma bila dgr dia nyanyiiii... uwaaaa nk pg gak