Thursday, May 7, 2009

shittest~!!! ade ke???

ARITU... aku ade story pasal sorg minah ni yg contact aku... sbb dia nk pinjam duit aku.. adess.. PERLU KE AKU LAYAN??? so aku da set laaa number dia ( to be honest.. supaya aku x angkt lg if dia call.....) huhuhu... sbb mmg annoying gilos... hampess......!!!

tp tah hape malangnye nasibku.... smlm dia p calling aku... dengan selamba aku answer the call.. sbb aku tkt call dr client ke contractor ke... rupanya dari dia... and dia guna no lain!!!! OMG.... mmg sengal tol laa minah ni.. ape lg dia nk.......!!!!!

rupanya dia nk ajak aku BBQ DINNER ngan dia.... nk tergelak aku... RM5 pon nk pjm ngan aku... ade ati nk blanje dinner... she started to explain.... yg dia nk blanje kawan dia... but she/he refuse last minutes.... so dia ckp.. cm sayang laaa da bayar..... MAHAL lak tu.... PASTU... siap tye aku... ko x nk ke??? kt GOLF CLUB ni.... aku cm.... xde laa teruja.. just aku rasa cm something goes wrong somewhere.... gilak arr minah ni....

aku pon bg alasan... aku kena OT laa.... dia ckp x kisah kul brape pon janji aku datang.... yg aku pasti dia xckp pon kt ne... GOLF CLUB dia tu... tp suh aku dtg.. ahaksss... aku pon bg mcm² alasan... smp aku sendiri nek fed-up... shit!!! ko try nk jual aku ke babe???? sbb aku dengar sore jantan² kt blkg gelak².... ape laa dosa aku ngan ko ni!!! xpaham aku.... then dia siap bg aku ms 1/2 jam utk bg confirmation... whether nk g ke x??? smp kiamat ko xkan dpt jawapan dr aku!!... akekekek.. aku zalim?? aku xnaya org key!!

pastu aku letak fon.. aku call fatheem.. dia bantai gelak kt aku.. demmm!! ahakss... and suggest aku jgn pegi.. utk ape aku pegi... NO WAY! then fatheem mention pasal fesbuk... wakakakak... xleh blah tol... dia kate.. aku x kan kena RAPE nyer.. hampeh nye kawan! that thing should happen in smooth and passionate way laa dear... i x rela dirogol!!.. TET!! off record!

aku msg bf aku... dia nyer imaginasi lg hebat.. dia ckp minah tu JOCKEY... nk jual aku utk dpt untung... ahakss.. susah jd org CANTEK ni... (kan fatheem kan!!) then bf aku ckp dia marah kt aku kot.. sbb aku p cite dia nk pjm duit kt blog aku ni... wakakakakaka.. B?? WTF???

TODAY.... ada perjumpaan... utk bagi penempatan baru kt HQ... ermmm jumpa laa kengkawan yg lelama x jumpa.. except fatheem..... and aku will be attached to UDA LAND division... ahaksss... mulai 1 JUNE 2009... welkam uda land..... and first time pakai baju batik... aishah mulut longkang p ckp baju aku x cantekk... hampehh ade ke cm corak ulat di katanya... ade ke patut!!... fatheem.. ko kena sokong sbb design kite sama.... tp aku ske aishah nyer baju tu... ade daun²... kelas ko.... cite baju lak....

to fatheem aku tau ko akan bace.... jgn lupa aku nyerrr design... akekekekeke!.... then aku lupa nk amik gambar and abadikan our first time pakai baju batik tu.... akekekkeek

3 budak itam komen:

i.am.belle said...

shasha,
nak tgk baju batik itewwwwwwwww.. nanti upload eh.

FATIMOIST said...

Ceh!
Suke hati.. nk tag nama ako siap HIGHLIGHT kannn...
Yer..yer.. ako tgh perah otak nie..
Dah la En.Roslan membantut kan semangat aku berkarya seni... huhuhu..

Baju batik kite lg cantek ok..
SIMPLe n NICE.. tade la sarat dgn daun2 ntah hape2.. =p~

~natasha~ said...

belle..
u nk tgk baju batik i?? akekekke.... nnt lee next month.. akekeke... i amik gambo dengan rakan2 yg segerombolan.... wakakakaka

fatheem...
tu la... daun² layu.. menjadi sampah.. ahakss....