Thursday, April 30, 2009

ol'skul fren...


pagi td..time aku dok semangat mencari satu fail tetiba aku dpt call from a number yg aku xkenali.. so aku pon jawab laaa call tu.. and it's from sorg kawan lama.. kawan skola masa form 4-5 dlu (teknik juasseh) aku xtau kenapa... tp line dia memang problem giler.. smp aku kekadang xdengar apa yg dia cakap.

then dlm dengar xdengar tu aku cm paham laa sket².. dia tye aku... aku ada duit ke x?? dia nk pinjam Rm50 kalo xsilap aku. aku ckp laa aku pon xde duit.. ye arr gaji yg aku dpt utk diri sendiri pon xcukup mcm mana aku nk bg pinjam...

after that dia ckp kalo xde, RM10 pon ok la... janji aku bg pinjam sbb dia ada masalah. so aku mula curious.. kalo aku ada pon cm ne aku nk bg kt dia??? mesti ade something ni.. aku pon ckp RM10 pon aku xde... sbb bln ni memang kering sket. byk benda aku wat...

suprisingly, dia leh mtk RM5 lak kt aku.... dia ckp RM5 pon jadi la... ayooooo... kenapa dgn ko ni??? aku bajet dia ni ade amik something illegal.. tp since dia pempuan aku xde nk pk cm tu... tp benda x mustahil....

lastly.. mmg aku da xdengar sgt rintihan dan rayuan dia... aku cm senyap jek... until dia hang off... time tu ade staff kt sblh aku.. dia pon cm pelik je.. dia ckp dah laa jgn layan la org mcm tu....

aku smp skrg still blur, dis is my first time kena situasi cm ni... hardcore sgt nk meminjam duit.. xtau laa nape dia desperate sgt... kesian pon ade... tp ape leh wat... bg aku cm non sense jek. smp RM5 pon dia sanggup trima?? WTF????? adehhhh... aku x paham. pastu xpenah2 call aku... ni tetiba jek... kalo aku duk serumah ke leh gak aku bg RM5 tu... aku pon ade perikemanusiaan gak.. tp tah laaaaa.... aku confuse!!!!!!

3 budak itam komen:

FATIMOIST said...

Eiiiii...

SCARY werh..
Tape.. die da cr alternatif laen la tuh.. dan membuang ko Out-of-List..

HAHAHAHA...

~natasha~ said...

ahakss... aku rasa dia tgh gian kot... rm5 pon jd...adehhhh... pelik aku....

♥ aN_Na ♥ said...

Yea, that was WIERD....~
Better no.huhuhu..