Wednesday, November 11, 2009

alahai laki org...

ishhh aku pelik.. mane laaa org dpt no enset aku.....

terbaru... ade sorg mamat ni.. aku bukan kenal pon dia.. tetiba dia asyk sms aku.... aku malas nk layan...... pastu dia call.. rimas nyeee aku........ wat pe aku nk layan org yg aku sendiri pon xtau mane asal usul nye.... wat abes kdt jek....

bila dia call tu... aku ckp2 je laa.... dia kate umo dia 28 tahun... nama fauzi... kje kt UTM KL... ahakss.... aku ckp kt dia.. btl ke umo 28.. sore cm dah tua.... mmg sore dia cm org tua.... aahakss.. mcm2 cara aku wat utk sakitkan ati dia supaya benti call aku.... dah tu... bg msg... tah pape bahase... aku pon x brape nk paham.. style org tua anta sms korg tau!!!.... aahakss.... bkn nk kutuk org tua.. tp kite dpt laa beza cm ne org 20-an anta msg... bdk belasan tahun anta msg... ngan org tua anta msg....... btl x???? kalo korg x dpt beza aku x tau laa spesis benak ape laa korg ni...

dah tu ske ckp berkias2.. ishhh aku pantang org ckp berkias2 ni.. mau makan maki je kang.... aku slalu tye dia...dia da kawen ke... perghhh x ngaku.... aku pon pasang laa strategi utk bg dia mengaku... seriously.. aku ade instict laaaa if someone tu da kawen ke blom ke....

aku layan je... if dia call.. sbb aku nk dia terperangkap smp dia bgtau dia da kawen.. nahhhh akhrnye terperangkap gak... senang je cara nk perangkap lelaki ni... yg da kawen laa... kalo setakat kapel tu.. aku x reti... nk tau cm ne??? ahakss.. biar laa tu rahsia aku.... so gadis2 cantek out there... sila kaji cara nk kenal lelaki gatal yg da kawen ni.. ahakss... supaya korg x terpedaya....

so berbalik pade cite aku tu.. bila dia ngaku dia da kawen.. aku pon torture laa dia..wakkaakak.. siap nk wat aku bini no 2... igt aku lapar sgt ke nk berlaki... ko ckp pon x betul nk kawen ngan aku... xde maknenyeee.. ehheehehhh... ayat aku senang je kt dia... KITE X SEPADAN... wakakakakaaka.... x sekufu... giler bitchy aku... pastu dia bgtau umur dia..... yg sebenar 32... aku tatau laaa tu benar ke menipu lg.. sore cm pakcik2 dah..... semput2... waaaaakakakakkak (yg tu aku saje tambah)

mlm td... aku tetibe rase nk kenakan dia... biar dia rase sket.... ahakss,,, pukul 11 mlm.. aku send msg kt dia...

abg..... dah tido ke??? good night.. sweet dream...... muahhhh......

giler.... disamping tu aku doa bini dia bace...... ahakssss

pg td... dlm kul 7 dia msg aku...

isteri tanya siapa... dia marah2

aku pon dok menahan gelak.... aku reply

so?? ade kena mengena ke??

dia kate....

isteri marah.... nk tau gak sape...

aku reply

padan la muka

dia reply smula...

ia ke.. t. kasih...

waakakakakak.. aku balas

ala... cari laaa bini lain... kan senang.... sape suh gatal.....

pastu dia reply...

awk nk kawen dgn sy??

ermmm terus aku x reply......

ermmm korg jgn salah paham.. aku bkn nk rosak rumah tangga org... tp kalo laki dia x gatal... x de benda akan jadi... btl x.... aku harap pasni jantan tu serik laa... ade isteri tu hargai... xpayah ni tipu2 isteri pastu tipu pempuan len... utk aku.. aku sentiasa amik langkah berhati2.... utk pempuan len????

3 budak itam komen:

BULLET said...

giler keji ko ni...tapi nape laki org je yan gminat kat ko ek? ko ni selera laki2 org je ke? huahahahha

~natasha~ said...

yg aku cite lam ni ttg laki org laa.. yg mane single tu.. xkan aku nk cite.. ahaksss.. tu lain buku... ahaks.....

FATIMOIST said...

Laki org nie BERPENGALAMAN..
Hahahahahah..

Bukan laki org TASTE nk cm MODEL jek..
Org2 cam kite nie?
Hurm.. taste laki org gamaknya =p