Monday, November 30, 2009

kisah sedih......

aku balik kg.. dengan penuh perasaan excited.. sbb aku perasan... ade org yg menunggu aku... menunggu kepulangan aku setelah lama x berjumpa... hehehe... mmg aku sgt teruja... bygkan aje.. aku drive dr penang-melaka... 5jam.... giler x??? walaupun aku taw ade org dpt wat lebih cpt dr tu... tp... tu je yg aku mampu... dgn keta Gen2 1.6 ku itew.... lain laa aku pakai caldina ke hape ke.. ahakss..tgu laa.. tu target aku lg 4-5years.. akekekekeeke....

berbalik pade cite tu... aku sbnr nye... lik melaka.. while mak aku... lik kg kt muar... aku beraya dgn bapa angkt aku.. since dia raya sorg2 aku teman kan... kesian dia... dah laa xde anak...... so aku laaa kena tlg dia....

aku tlg kemas2 umah dia..... tujuan utama... sbnr nye kepulangan aku ni... sbb nk berjumpa dgn ex aku... yg da lama x jumpa.... kwn2 yg rapat... mesti tau sal aku penah cite ttg dia.... dlm blog ni pon banyak kisah aku dan dia.....

mase aku kt penang.... dia slalu contact aku.... aku pon jd cair gak.. hehehehe... ye arr.. aku syg dia... syg mati..... tp dia susah sgt nk paham kehendak aku.....

aku xnk cite lanjut... tp balik melaka... wat aku sedar... yg kami ni... xde jodoh sebenar nya... semua nya seakan2 berlawan arus..... mungkin aku harus lepaskan dia..... selama-lamanya,,, tp mcm mana... aku xleh selfish.... memaksa dia sygkan aku... sdgkan dia da jumpa insan lain.... yg kata nya sentiasa bg dia senang ati.. gembira....

dia ingin aku berubah... tp aku xrasa aku akan berubah... selagi dia sendiri mcm tu.. so better aku yg berundur..... aku dah terlalu skt... kami sama2 menyakiti satu sama lain.....

aku sukar nk terima lelaki lain... cinta aku pada dia.. terlalu kuat.... tp aku x sangka dia mampu buat cm tu kt aku.. terkejut gak aku....

aku dah banyak berfikir... masa memula aku excited sgt nk smp melaka.. bila balik... aku excited sgt nk smp penang.. aku rasa tenang sgt.... aku xperlu pk org len kt cni.....

sepanjang perjalanan... aku hanya pasang lagu Munajat Cinta.... lagu yg mmg aku tujukan utk dia..... bila terkenang segalanya... aku jd sedih.... aku sedih aku x mampu bahagiakan dia.... aku xmampu buat dia hepi.... aku ni ibarat beban je buat dia... mungkin dgn undur diri... akan buat dia bahagia.... org lain mampu wat dia hepi... syukur laaa.... utk aku... aku je blom sedia menerima org lain... tp aku akan bahagia lihat dia bahagia... walaupun ati masih syg.. btl laa cinta tu xsemestinya bersatu.....

cuma aku harap kami akan trus bkawan..... utk mohd zamri... sori if aku berkasar..... cinta kite... sy simpan dlm ati... smp mati...... sy harap awk bahagia dia sesiapa sahaja yg awk rasa buat awk hepi... cinta kite xkan kemana2..... thanks sbb blanje sy tgk wayang... walaupun sy asyik nk tertido je.. hheheehe... tu laa kali pertama sy tgk wayang.. setelah kite berpisah.... 3 bln lepas....

aku da start touching ni..... adesssss.. pen off...

3 budak itam komen:

Loyer Lelaki said...

aku dah mnta MB melaka wat airport, krang ko blehlah berulang ke melakau tiap hari.

FATIMOIST said...

Ako sedey..
Ko pon sedey..
Elok kite same2 dok satu umah.. buat aktiviti sesama sampai hilang sedey..

Sian ko..
Ako paham perasaan ko..
Kekdg.. nk salahkan pihak dia 100% pon tkleh gaks..
Mungkin mmg da ditakdirkan utk korg berpisah..
But.. mmg tak dinafikan.. emsti la kecewa.. sbb napa perlu kita lagi jadik mangsa cinta cmnie..

Feel sory for yu dear..

~natasha~ said...

AKU RASA BODO.. SBB STILL X DPT LUPAKAN DIA.. BKN XDE ORG NK KT AKU... ADES.. BODO.. BODO SGT...