Tuesday, September 29, 2009

aku laa tew~!!!!!

Aku cm da mula dah nk jadi diri aku yg dlu.... mase zmn² blaja..... tah laa.... tema yg sesuai.... GOOD GIRL GO BAD~!!.... huhuhuh cm terngiang² lagu tuh... ahaksss....

dlu aku sgt laa nakal.... xcaye tye laa kwn² aku yg same blaja... kami sanggup jd gatal semata² xnk susah idup diperantauan... tp xlaa jual body ok....

ye arr.. sape xnk dpt mkn tempt yg best² saat kite sengkek... slalu xpenah lupa kwn².... byk gak aku ade skandal tu... tp yg terhebat... bila ade sorg artis ni... tua dah... sangkut kt aku.... plus dia ni pensyarah jemputan utk subjek teater ke tah hape tah.. utk sekolah seni.... tah nape dia berkenan kt aku.... perghhh sponsor tiket balik kg.. sponsor itu ini.... tp bodoh laa if aku serah diri kt dia... bkn jenis aku... kena pandai nk idup ni.. aku ajak laaa kwn2.... 2-3 org teman time kuar ngan dia.... mewah weiiii...

pastu... ade sorg ni... driver... rase nye 1 UMS kenal dia... mmg byk jasa dia kt kami... if nk p town... dia blanje aku mcm².... levi's laa ape laaa.... semua yg aku xmampu nk beli... yg xmenahan tu.. nasi ayam.. dua ayam... if naik dgn dia tentu laaa free....

tp bila aku abes blaja... aku tglkan semua habit tu... aku nk cari duit aku sendiri... aku keje.... aku beli apa aku nk... and aku jadi setia.... no more scandal.... tp ape aku dpt??? nothing... mmg kena laa 1 quote ni....

IF U'RE GOOD... U'LL BE LEFT ALONE......

aku baik laa weiii.. i'm not a bitch... not a slut... jauh sekali SUNDAL.... ahaksss... tp what ever pon... mulut org... tp utk pempuan² out there... jaga² laaa yek... zmn skrg ni... yg impossible pon da jd possible.... utk lelaki.... just be urself... xperlu berlagak macho.. and innocent... sbb bangkai tu.... bkn boleh ditutup lelama.... aku x tuju kt sesapa... kalo ade yg terasa... mintak mahap laa yekkkk


p/s seronok rasenye bila aku leh bermain dgn color² ni semula....

3 budak itam komen:

kau aku dunia ku said...

hahaha
aku x tahan la ingat kenangn2 time tu.hahhaah
gilos skandal.kahakahakah

FATIMOIST said...

Kesian ako dgn ko sha..
Baru belajar maen kaler-kaler ek?
=p

~natasha~ said...

tu arrr aniq... best kan... xde pon pk ape2.. nk enjoy jekkkk