Thursday, September 3, 2009

WILL I SURVIVE WITHOUT U BY MY SIDE????

Smlm… meraung gak aku… ye arrr aku x kuat laa… bila terkenang segala kenangan.. esp mgu lepas… bila dia spend time dgn aku… aku rasa cm ishhhh tah pape jekkkk

Dia kemaskan bilik aku… susun barang² aku….. bg aku sgt sweet…. Aku hargai….. tp apa leh wat HE’S NOT MINE anymore…. And aku dah x harap ape²…. Kewibawaan aku sebagai seorg insan… seorang perempuan.. seorg kekasih… tergugat saat dia melamar pempuan len jd awek dia….

Sume org ckp kt aku…. JANGAN BERDENDAM… ada hikmah disebalik semua ni…. NO… aku x berdendam pon… sebaliknya dia yg bgtau kt pempuan tu dia dendam kt aku…. Tah laaa…. Aku xmampu nk dendam thadap org yg aku syg….. aku syg dia sgt².. malah lebih dr aku syg diri sendiri… aku rela disakiti andai itu dpt puaskan ati dia…. BODOHKAN AKU????

Aku baca balik entri² aku yg previous…. Byk bercerita ttg kami… b4 kami kapel… until now… perghhh banyak kenangan……..

Smlm aku balik umah around 8:30 mlm…. Blom sempat aku smp kt parking keta.. utan turun.. lebat giler…. Trus aku rase sedih nk mati…. Dlm ujan tu aku menangis…. TLG la jd kuat NATASHA…..

Dia mungkin dah bahagia skrg….. AMIN….. tp aku tetap xleh GET HIM OUT OF MY MIND…. Mlm td aku baring² smbil terfikir…… ape dia makan berbuka td??? Dia sihat ke??? Cm ne keadaan dia…?? Bodoh nye aku masih terfikir org yg dah buta² buang aku dr idup dia???

Pastu aku terfikir lak…. Boleh ke dia lalui hidup ni tanpa aku??? Mungkin boleh since dia ada awek baru… tp mampu ke pempuan tu ajar dia apa yg aku ajar dia??? Aku rasa masa aku kenal dia… byk yg ZERO…. Dgn aku dia byk kenal dunia yg lebih UPDATED… and aku buat dia jd lelaki yg updated…. Dr x tau…. Aku bg semua input…. Aku bg dia info… so aku harap dia manfaatkan laaa apa yg penah kami lakukan bersama…… utk masa hadapan….. b4 aku kenal dia…. Aku INDEPENDENT... aku byk belajar sendiri… so xsalah aku kongsi ilmu tu dgn dia… org yg aku syg…. Dulu….. bila kenal dia.. aku byk depend pada dia…. Even utk benda² yg aku tau aku xpatut depend pon… bkn pe… aku nk dia jd lelaki yg bertanggungjawab… rupanya aku yg kena main… ahakssss

Igt lg…. mase mlm merdeka beberapa hari lepas…. Dia ckp kt aku…. Dia xpenah p DANGA BAY… so do i… aku pon xpenah smp sane… dia ckp.. one day kite p…. huhuhuuhu…. Aku dengar jek…. Since there’s no more one day….. kite pg sendiri2 laaaa jwb nye… ahakssss…

SMLM b4 balik…. Fatheem ckp kt aku… OCCUPIED YOURSELF… aku senyum jek… sambil ckp kt dia… suruh dia pon pk sebaik² mungkin if x nk end up cm aku.. ALONE….

Dengan mengingat segala kenangan tu… membuatkan aku dpt lelapkan mata……. Until aku berjaga.. kul 2 pg… then 4 pg……

Tp yg aku paling xleh tahan…. Bila aku tgk video clip MUNAJAT CINTA…. Yg dia buat dlu… sayu babe…. Cite cm ni pon mata aku da bergenang… memori yg aku xkan lupa… video tu kekal lam youtube…. Lam memory card fon sony aku…. Sweet giler….. tp still…. He’s gone……

Hahahahahaa… teringt lak cite HE’S JUST NOT INTO YOU…. In my case.. he’s just not into me anymore…. Dpt madu sepah dibuang… like always….. ehehehehe…

Esok aku akan balik melaka… so aku nk clearkan mind aku…. Aku kate je xnk nanges… tp still aku nanges… aku perempuan babe…. Aku lemah… sekuat mana pon aku… still aku ade jiwa yg sensitive…..

1 budak itam komen:

kau aku dunia ku said...

beb, sabo2. mula2 memng sakit. lbh2 bila tingat sgala knangan. bek ko del blog ni n wt blog baru n citer baru. ni dr pgalaman aku.hehehe