Thursday, August 6, 2009

awal² bulan


bila tiba 1st week every month.. mmg bengang sket..

1st... nk kena siapkan monthly report.. beserta dengan
KOMEN and CADANGAN... yg aku xrase langsung nk bg ape² komen atau cadangan... akekkekekke sebenarnye nan ado idea....

2nd lak... ari ni khamis... so smlm u olss dgn gigih nye aku iron baju batik aku... yg mmg xpandai nk ilang kedutan nye... mungkin haruss aku letak collagen bg mengurangkan kedutan di baju... puas dah aku renjis² di pilis dengan air paip.... kemudian air yg mengandungi softlan... masih tak berjaya.... sentap uollss... nasib baik aku masih mampu bersabar.. kalo x mau air sirap atau pon coke aku renjis ke baju... siap aku leh benti jap.. terasa pewot lapar.. aku tgk housemate aku dgn seleranya makan burger... gigih aku trun bwh p beli burger yang seharusnya di letak CHEESE bedebah tu... ai like.... smp jek umah.. tros aku makan dengan penuh kusyuk dan tawaduk.... lapo gilosss... sambil tgk cite THE GRUDGE yg x penah aku dpt paham.... cm ni laa lebey kurang burger nyer.. ahakss... yummy



kemudian br teringt kt baju yg blom abes iron tu... aku sambung laa balik.. smp aku fed up.... cettt.. kekdah nyeee time kt kafe... membe aku.. fahmi tegur...

weiii ko x iron bj ke??
ewah² sodap mulut ko... punye gigih aku gosok... tp aku pelik.. nape baju dia leh licin je... pakai iron arang agaknyee... xkira.. next month aku dry cleaning je.. CONFIRM!!! cehhh cm penting sgt jek..

4 budak itam komen:

i.am.belle said...

wahai si cantek jelita haha, aku paling nyampah dgn baju jenis cepat kedut.

mmg kena dry clean bj batik tu. aku paling malas iron baju. bosan.

~natasha~ said...

tu laa.. sib baik sebulan sekali je wajib.. kalo tiap mgu. hampehhhhh...

aku pon x ske benda yg berkaitan dgn baju... klo kt kg.. aku akan upah adik aku ngan topup card ke if dia sanggup ironkan bj utk aku... akekekekekeke

FATIMOIST said...

Warh.. warh..

Suke suki jek pakcik tuh SOUND ko??
HAHAHAHAHAHAHA...
Tk memasal.. ako pno KENA gaks..
Title nyer..

Re: Pakai Baju SEMALAM

Cesssss~

Relax la babe..
Bulan depan kite laks buat BAJET and perkara harus dibangkit adalah.. "DRY CLEANING"..
Nnt kite usul dkt Dato' MD..

~natasha~ said...

ahakss... ko je laa usul kt bro jambul... ahakss....