Wednesday, August 5, 2009

PS I LOVE YOU


x tau nape.. tetiba arini,,,, mood jiwang menjelma... so aku nk cite ttg movie PS I LOVE YOU... aku rase korg sme dah tgk cite ni kan...?? so cm ne?? best x??? bg aku.. best sbb sentiasa wat aku tersenyum bila tgk every scene... then dgn scenery yg cantik di IRELAND... then movie really catch my eyes... aku bukan laaa pencinta filem2 romantik.. sbb aku lebih ske filem genre horror and comedy... tp aku tetap ske filem ni.... romantik woooo...

bg yg belum tgk... try laa tgk and nilai sendiri.. so aku cite laa serba sedikit ttg filem ni.... cite ni kisah ttg HOLLY and GERRY... married couple yg happy giler ngan life diorg... until gerry mati akibat barah otak.... so holly ni cm hilang arah... dia asingkan diri dr family... kawan2.. pada bday dia yg ke 30... tiba2 holly dpt cake... guess what.?? it's from GERRY... sblm mati.. gerry dah sediakan 10 perkara utk hilangkan kesedihan holly bagi menempuh idup as a balu... sbb what ever it is... life must goes on... setiap apa yg di beri oleh gerry tu kt akhir surat mesti ade PS I LOVE YOU.... wow.. best nyeee... punye laaa best ade laki cm tu... dia sediakan semua nya sblm mati... and part yg aku paling touching tu... bila holly keep on call gerry HP.. just utk dgr suara gerry dlm voicemail....

holly still syg kt hubby dia.. so dia cm x leh nk jalinkan hubungan dengan lelaki lain... so dia decide utk pg ke ireland.. sbb gerry tu irish.... then bjumpa dgn william.. pastu br holly tau william tu kwn lama gerry... msg2 yg ditinggalkan oleh gerry mmg byk dpt membantu holly dlm meneruskan kehidupan dia... romantik kan??? nk tau lelebih tgk laa sendiri.. pasti korg akan senyum smp telinga.... waaaaaaa


PS I LOVE YOU (utk yg berkenaan)

2 budak itam komen:

FATIMOIST said...

Dem...!

Apsal ako tatao kewujudan cite nie?
Mane ko tgk haaaaa?

AKO NAK TGK... Waaaaa~

~natasha~ said...

erkkk ko xtau?? pelik.. cite ni lame dah kot... ahakss... romantik laaaa... aku ske.. ko kalo tgk... mesti cm imagine diri ko as holly tu... uwaaaaaa...