Monday, June 22, 2009

Lantai 13....


ANDA pernah dengar/tgk cite seram indon tajuknye LANTAI 13.... kisah seorg pempuan (LUNA) yg dpt tawaran kerja kt 1 pejabat ni.... DIA sering dpt mcm2 gangguan... bangunan tu milik... sorg lelaki ni.. lupa arr nama dia.. lakonan LUCKY HAKIM ala pelakon cite MUTIARA HATI tuh.. ahakss..
so as the owner of the building.. dia claim yg bangunan tu mmg xde tingkt 13... dr tingkt 12 tros pg ke tingkt 14... ahakss... so bila da mcm2 kejadia pelik berlaku pempuan ni cm takut arr and mula menyiasat....

rupanya company tu nk bankrup.. so bos dia tu wat la 1 ritual.. yg memerlukan 13 pempuan dkorbankan kt tingkt 13....sbb tu tingkt 13 cm x wujud.. ade mayat kt ctu...dia umpan pempuan2 utk keje ngan company tu tmasuk laaa luna... tp malangnye luna x dtg time tu... stahun lps tu... bila company dah ok.. luna dpt surat tawaran tu smula.... so dia pon p laa.... salah sorg yg jd korban tu Laras.. dia yg gantikan luna since luna xdtg.. so dia nyer roh xtenang and kembali laaa utk balas dendam.. sbb time tu dia mengandung... slalu kan citer² asal mati mengandung jek jd antu... hah ni same laaa.. akekekekeke..

aku bkn nk cite ttg filem tu... ahaksss... cuma... skrg aku keje kt tingkt 13... akekekekkeeke... and aku sering gunakan tangga utk mengular ke tempt member aku ----->fatheem... so setiap kali aku nek tangga ke tingkt 14.. aku akan rasa.. ishhh cm lam cite lantai 13... bodo kan aku??? wakakakaa.. tp tu laa hakikatnyee.....

aku turut mengalami kejadian yg menyeramkan... jgn igt xde hokeh~!!!!!!

cm ni cite nye.. sdg aku syok² menaiki tangga utk ke tingkt 14... tiba² aku ternampak 1 susuk tubuh dia berdiri kt 1 ruang... adehhh Tuhan saje yg tau perasaan aku time tu... nek meremang bulu roma aku.... tp nk wat cmne... aku tutup mata aku...pastu aku trus masuk pintu... fuhhhh seriau aku...

aku x cite kt sesape hal ni.. cukup laaa aku sorg jek yg tau... mane x nyer.... tangga tu letaknye dekat dgn tandas lelaki.. so everytime aku nek atas.. aku akan nampak ape lam tandas lelaki tu.. tah cm ne 1 ari tetiba aku ternampak seseorg tgh berdiri... korg tau x ape dia wat??? dia tgh buang air kecik dgn penuh semangatnye dgn penuh ekspresi.... erkkk mau x seriau aku...malu pon ade..... so aku tutup sket² mata.. aku jalan cepat² p kt pintu masuk....

cm tu laaa kisah LANTAI 13 aku... kalo korg seriau x???

3 budak itam komen:

i.am.belle said...

xD ngahaha.. takyah cerita pasal antu, cerita pasal tangga je aku dah seriauuuuuuu hohoho

~natasha~ said...

wakakakakakaa... tp agak² kalo yg tgh throw the small water tu stok ala² model GUESS ke CK ke.. mau i terkam u noe... ahaksssss....

asked said...

huhuuu....cite antooo!!!
bestt maa....layyaaannnnn~~~

toink2 (antu pocong!)
toink2