Tuesday, June 30, 2009

wayang............................. sehari dua hari bersama bang toyib

mgu lepas... bang toyib dtg kl... ahaksss... toyib datang lagiiiii.... huhuhhuhuhuh.. so on saturday kitorg plan nk tgk transformer.. walau aku tau ianya akan menghampakan.. tp aku and dia still gagahkan diri utk g PAVILION... ahaksss...

demmm mmg btl... xdpt tgk.. so xpe arr.. kitorg decide utk tgk BLOOD OF THE LAST VAMPIRE... citer jipun.... tp cakap ENGLISH... huhuhuu tp cite start lambt lg.. kitorg pon berjalan laaaa p ke low yat.... usha² enset... tah pape lg... tah cm ne b suh ade cina tu check hp aku.. sbb hp aku kan on and off je ok nyer....patah kaki rasAnye bile hp jd cm tu... xleh nk bergambar and segalanya laa.. cina tu ckp ni problem LCD ni... aku tau bkn LCD problem.. aku diam jekkk suh dia wat dlu.. kan... btl bkn LCD problem... bile dah nk dekat muvi start.. kitorg decide utk tglkan fon tu... nnt mlm amik lik..

maka berjalan laaaa 2 org manusia yg kiut ni ke pavilion smula.. sambil menyaksikan kanak² dengan girangnyeee shuffle kt tepii mebeng tu... which is dekat ngan opis akak....donde.. donde smp pavi... trus masuk lam wayang.... bleh tahan laa cite tu.. since awek tu kiut cm aku... aku ske skill dia nk kuarkan pedang samurai dia tu....ade gak part yg touching² sket laaa...

aku n bang toyib b4 masuk wayang beli laaa cheezel and coke large.... cite br separuh air dah abes dah... wakakkakaka penat gaknye sbb bjalan p low yat dr pavi sementara nk tgu muvi start jam 6.30ptg...

so cl cina tu kate x siap agi... tomolo br amik...... ermmm yg hampehnyeeee smp arini pon xsiap agi.... sib bek awal2 dia dah fix price... so kalo ape² hal... dia laaa tanggung.... kira kalo sepatutnya kena charge lbh mahal.... tp dsbbkan dah janji that price at first place... so yg tu je laa kami akan byr,.... bile laa siap.... plz.... encik repair enset...

sempat gak bang toyib subscribe celcom broadband... since aku nyer maxis broadband kena suspended... so b bg aku guna je dlu..... TQ bang toyib... akekekkekke...

2 budak itam komen:

ciEk NiENa said...

waa,lama nyer apek 2 betolkn Hp k.natasha..
huhu~

~natasha~ said...

tu arr pasal.... tp hp tu mmg cm byk problem... tp sib bek dia kate ikut harga asal... b4 dis try tye kt kedai dia nk btlkan RM200... kt cina tu x smp rm100... huhuhuhu...nasib laa sape suh janji