Monday, October 12, 2009

muda² menggatal.....

baru² ni... ade arr sorg mamat ni dok flirt² aku..... umor dia same ngan aku.. 25... xkisah laa kan.. but.. dia ni dah KAWEN..... and dah ada anak....
korg bygkan aje.. utk lelaki yg berumur 25 thn... dan berkahwin.. and da ada anak... xke.. too early utk diorg ni menggatal dgn pempuan lain?? adesss... benda cm ni.. wat aku takut nk kawen.. tp menggedik nk kawen gak ni... ahaksss..
aku if lelaki da kawen ni.. for sure aku jaga batas2... tp dia tu cm org single lak.... dia bleh kate nk ngorat aku laa ape laa.. sib bek aku skrg kt penang... kalo aku kt kl mau pening pale aku.... dia call aku... berjam²... b4 dia balik umah laaa..... ahakss.. pastu sanggup lepak lam keta dlu... utk borak ngan aku.. aku layan je.... duit ko... bkn duit aku..... tp kalo laki aku wat cm tu.. aku sebat montot dia...
siap nk dtg penang.. utk jumpa aku laa ape laa... adesss kekadang aku rimas gak.. tp aku pk kengkawan.. pe salahnye....
then aku dpt tau.. rupanya.... bini dia tu surirumah... patut laa ligat.... muda2 dah jd surirumah.... no wonder laa laki jd cm tu.... aku bg laa nasihat kt dia... pempuan if muda2 ni.. kena laa bg bekerja.. biar dia rasa enjoy.. and time kerja laa nk bergaya... duk umah setakat mana laaa gaya nya.... then dia kata.. time keluar leh bergaya... erm.. lain laaa pempuan bekerja ngan pempuan yg terperap kt umah ni bergaya.. kt ofis aku sendiri ade akak² yg dah baya2 mak aku.. but still bergaya.. sbb pe...?? sbb diorg bekerja.. time kerja laa nk pakai baju best2.. then ade duit sendiri utk bergaya utk diri sendiri... sape x bangga dpt bini bergaya.. btl x??
utk pempuan² out there...open your eyes... kite ni kena sentiasa cantik dimata suami.. xla muda2 laki korg dah cari lain.. ades... risau laaa aku... utk wife mamat tu.. jgn risau.. aku xkacau laki org.. sekadar kawan²... bertepuk sblh tgn x kan berbunyi.. ahaksss.....
P/S.. ni pon sbg warning utk diri aku sendiri.. bila aku kawen nnt....

3 budak itam komen:

BULLET said...

wakakakakaka.

~natasha~ said...

pulang paku buah keras nampak

mimie said...

bertambah2 fobia aku rasa nak kawin.risau terjadi kat rumahtangga sendiri...adohyaii..lelaki2..