Monday, October 19, 2009

oh mama~!!!

since aku kt penang ni... ari2 1st jek mak aku call aku.. aku pon cm pelik laa.... so ari jumaat tu aku pon call laa dia...sekadar nk bertanye khabar...

cehh lambat je dia jwb.. kang aku miskol kang dia spedo aku balik.... tetibe dia jawab....

hello~!!! dgn nada yg agak keras

aku ckp... amboi garang nye.... xrindu ke kt anakmu ni....??? bajet manje arrr aku kunun....

mak aku jwb.... wat pe nk rindu kt ko.....dgn ko x leh ckp bebaik.... sentap uolss.. hikss

pastu aku ckp laa... aik jauh2 ni xrindu ke???? tipu²....

mak aku gelak jek.... pastu dia tye aku.. cm ne kt sane????

aku jwb adess... susah laa byk pakai duit...... duit dah laa xde ni..... niat di hati nk mengadu domba...

last2 aku kena spedo gak.....

ko jual laaa rambut ko yang lurus tu..... wkakakakakakak siot jekkkkkk

patut ke aku spedo balik mak aku??? aku bertafakur jap.... pastu aku buat keputusan utk mendiamkn diri.... ahaksss....


p/s : dlm ati... aku nk aje ckp kt mak aku... yg rambut mak aku lg laku.... brunette² gitew... ahakss... tah pape jekk.. pakai tudung pon nk kaler rambut ke??? akekekkeke... pade bonda ku... ampuni anakmu... ahakssss

10 budak itam komen:

BULLET said...

dah derhake tau plak mintak maap.tampo kang

Kerja keras adalah energi kita said...

ya,udah minta maaf dan jangan di ulangi lgi yo kang
salm kenal semoga berkunjng balik

hheheeh

~natasha~ said...

bullet... ahakss.. ko siot jekkkk.... mesti laa kena tau mtk mahap....

keje keras...... ahakss.. akan dikunjungi....

jai@jezz said...

jgn lawan ckp mak.. nk duit ke tak nak..?? haaa.. apa lagi..~ jual ler rambut lurus tu.. hehehehe

~natasha~ said...

namao... xkan nk botak.. x ensem arr nnt.. ahakss....

BULLET said...

ensem pale ko...ko tu ppuan bukan bro tau x? ni yang aku konpius ni kang...kalau bullet kenalkan ko kat member2 kang ade yang kapak bullet plak nanti...

Kerja keras adalah energi kita said...

Go to peace n love in the world

God is always with us. May the peace and prosperity of the world can be created. Indonesia We invite bloggers to participate reconciling the world. We finished all the hostility and war that had happened. Indonesian peace-loving.

~natasha~ said...

ala.. diorg kapak2 manje jek tu... ahakss...... aku pempuan tulen laaa bro... ade cop sirim lg... iso pon ade nieyhhh... ko x caye??mlm sket aku tunjuk

FATIMOIST said...

Ko nk jual rambut.. untuk simpanan kedai jual WIG ke?
Wow!
Sape kah org nk beli nnt ek?
Kelemumur ade tk?
Sopak?
FREE FROM H1N1 virus??

Huhuhuhuhu.. =p

~natasha~ said...

SIOT JE KO.. aku x relaa nok.... rambut adalah mahkota wanita.. kelassssss