Friday, October 30, 2009

TETAMU ALLAH

smlm.... dlm kul 2... mak kak zira (makcik yg aku tumpang umah dia kt penang ni) dpt panggilan dr Tabung Haji menyatakan dia dpt pg haji this year... and the flight will be on 2nd nov... which is this coming monday...

ape yg special nye.... makcik ni... aritu tabung haji da call ckp dia x dpt.. sbb kuota da full... so kena tgu next year.... so dia da redha laa.. xde rezeki nk p thn ni.... tup.. tup... dpt call dpt p lak.. tp masa terhad.... tau ari khamis... flight isnin... ishhhh... kalut arr diorg anak beranak

aritu..mase dengar ceramah.. Ustaz Kazim tu ade ckp... kalo Allah kate.. DATANG..... xkira laa apa halangan pon.. tetap kite akan dpt p... mungkin ini laaa salah satu miracle..... dah ditakdirkan beliau menjadi Tetamu Allah tahun ni.... so.... bila kuota da full pon still ada ruang.... Allah Maha Besar.......

utk aku... bila laa yek... cite2 nk pg time muda.... tp kena tgu laaa bila diri da transform... ahakss... skrg ni.. byk jahat dr baik... hikss.....

pade korg yg.. ade ahli keluarga nk pg haji tu.. aku ucapkan... selamat pergi and selamat pulang... semoga dpt haji yg mabrur.... tahun ni raye haji jatuh pada hari jumaat.... maknanyee haji akbar.......

1 budak itam komen:

Aimi Liyana said...

syukur kan, kita pun teringin nak pg time muda sbb laju sikit bgerak ikut rombongan, tp tu la, period asik dtg cepat je, mana bole lg kan ;)