Tuesday, October 13, 2009

penang.... again and again

dah seminggu aku duk penang....br arini aku dpt makan laksa... lalalalalalal.... sori xde gambar.... biase laaaa pakai fon cabuk.... kamera lak... adesss malas aku nk cite ape yg telah terjadi........ sodehh.... tp xde.. if ade rezeki.... gaji ni aku beli fon baru... cari yg murah2 sudah... janji leh guna... sbb fon aku yg sedia ada pon.. dah hangsuang.... WTF....

td aku follow akak² kt ofis p hantar kad jemputan sempena RUMAH TERBUKA UDA LAND NORTH.... yg akan di adakan kt DEWAN MILLENIUM KEPALA BATAS.... so sape² yg ade kt penang.. pakat2 dtg laa... leh jumpa ngan aku... akekekekekekekeke... bile??? this saturday.... 17/10/09.... jauh gak p menghantar kad² tersebut... dpt laaa aku berjalan.. since aku pon baru lg kt cni.... diorg sudi lak bawak aku jenjalan.... ok laa tu... thanks to kak sue... kak fiza n kak mimah..... dengan penuh bergaya kami berempat melenjan PERDANA V6 milik UDA... ahakss.... bajet howt sme... tp yg paling howt aku laa.. since aku sorg je lom kawen... yg len sme... mak² org.....

Laksa yg aku makan tu.. mmg sodap.. mmg meleleh ayak mata.... sbb pa.... tergeget cabai... wakkakkakak... len macam bahasa aku.... pergh... cili api kt penang ni... mmg menusuk kalbu.. pedas giler... aku yg dibesarkan dengan makanan pedas² pon... x mampu utk menahan.... uwaaa.... pijoooo.... bibir akoo.....tp sedap.. kuah dia pekat.... hahahah... dlm sibuk2 anta kad sempat mengulor.... adesss penuh perut aku.. sbb tghari kami dah pon makan.... yg penting makan free... ahaksss....

smlm.. mamat dah kawen tu still contact aku..... ade ke patut dia call aku.. dr rumah.... then dia leh kate... nk bermanja ngan aku... cehhh.... igt aku ni ape... aku sound kt dia.... cm ni aku sound....

u.... if u nk kawan dgn i... i leh jadi
kawan yg baik utk u..... tapi kalo u nk skandal ngan i... i xnk laa....i pon perempuan and i xnk pempuan len terluka sbb i..... u ptt balas jasa bini u yg sanggup kawen dgn u.... dengan setia pada dia....

pastu... dia tros letak tipon... ahakss... lantak laa.... aku pon xnk nnt aku kawen laki aku tu mengayat betina lain... kalo aku la... seburuk mana pon perangai laki aku sok... aku x kan cari lain.. x terniat pon... susah kan.. ati pempuan ni x sama dgn lelaki.....

aku igt dia da xnk kawan ngan aku... pg td.. dia call aku.... mintak mahap bagai.. aku ckp aku xde hal.... ahakss... kawan2.. ape nk kecoh... btl x.... ahaksss....

4 budak itam komen:

i.am.belle said...

jauhnya you kat penang!!! ah aku suka penang. syiok.

take care bebeh xD

~natasha~ said...

ahakss... utk 4 bln jek.. next year.. balik kl smula..... kl... tgu aku.. wkakaakakakaka

BULLET said...

baik la awek ni. nanti den rekomen kat member2 yek

~natasha~ said...

br tau ke.. ckp je nk rekemen..t p hampeh... desperate da ni... wakakakaka