Friday, July 17, 2009

sinopsis giler.. mentel... mereng

benda yg aku paling benci time skt selsema ni adalah bila selsema then effect smp ke kepala... smp aku rase pale ni nk pecah.. smp aku x de mood nk wat pape... shit... mmg shit!!!!

jiwa yg tenang pon leh jd kacau bila dtg nyer sakit ni... dah laa mmg jiwa tgh kacau.. ahakss... sket ari lg mau giler kot aku ni... hhehehehe tunjuk kan laa aku jalan yg benar...

kalo giler pon ade sape kisah ker?? xde... ahakss... giler ke siuman ke sewel ke... aku.. tetap aku... aku xkan jd kau... kau.. atau kau.....

kan best if idup ni ade butang UNDO... aku nk undo balik benda² yg lepas... esp.. ape yg berlaku tahun 2005.. bwk kesan smp ke hari ni.. sejak time tu.. aku dah x punya ape².... totally lost.. aku... ape yg korg tgk ari ni... bkn laa org yg sama 4 thn lepas... dr segi sikap perwatakan.. sme laa... idup aku kosong... ditambah plak dgn kehadiran lelaki sabah.. yg jd bf aku selama 3 thn.. ermm bertambah miserable... bertambah sengsara idup aku... mental aku had been tortured.... mengikis sikit demi sikit sifat lemah lembut aku.. and become selfish...

kalo org tye.. aku paham ke diri aku skrg?? dgn jujur aku akan kate.. aku xpaham.... patutke aku masuk mane² rehab?? wakakakakka.. nnt laa if ade intake.. aku akan apply...

akan ade ke sinar bahagia utk aku?? entah laaa.....

p/s: oh ya... jgn tanya ye if korg tgk blog aku ni bertukar wajah..

2 budak itam komen:

i.am.belle said...

aku pun teringin nak masuk 'rehab' boleh tenangkan fikiran xD


jom dengar sinarfm.

~natasha~ said...

jom kite same² cari any rehab centre yg sudi terima 'diva'.... huuhuhhuhuhuhhuhu