Thursday, July 2, 2009

ya ampunnnnn.... aku ampun kan kesalahan mu iteww.. (sebuah kisah yg xbrape nk tragik)

semalam.... lik keje.. smbl lepak² kt sofa depan balkoni... aku pon calling² b aku aka bang toyib.... duk laaa borak²... menyumpah seranah segala..... wakakakakaak.. kami kan sentiasa menanam benih² carutan di bibir memasing... HANGSUANG.. kate kt aku skt pale... tp molot... tetap lahar puaka...

i'm sorry b (diwakilkan dak amir utk sampaikan watikah sori~ i know u r his biggest fan)
tetibe.... dtg msg.. time aku on the line laaaa.... so aku ckp kt b.. nk tgk msg jap... msg tu berbunyi cm ni....
'plz call i kt no atas ni'
aku pon ckp kt b.. ade org anta msg suh aku call dia... malehhhh ahhh.. tetibe.. aku xknl lak....

so trus laaa kami menyembang until berbunyi laaa fon abg toyib menandakan sudah masuknya waktu untuk mengecas HP.... so kitorg decide utk just msg... akekekekekke

then tgh syok² msg bang toyib... org tu send lg msg...
'woii ko bgtau kt bf ko tu... suh dia byr duit aku.. kalo x, mampos laa dia kt dlm penjara....'

nk gelak pon ade.... tp ptt ke aku gelak??? bang toyib ade pjm duit sape² ke..curious gak aku... astaga aku curiga ngan bf sendiri.. aku fwd msg tu kt bang toyib... at the same time aku msg org tu...
'sape bf i???'

bang toyib reply...
'sape tu'

pastu aku ckp...
'tah... salah no kot.. huuuhuhuhuh'

budak tu nyer msg lak smp...
'tah sape nama dia.... wan ke fauzan ke... aku xtau mane 1 btl.'

aku dah gelak beso dah....confirm salah no.... tp aku tye bang toyib...
'b ade nyamar guna nama wan ke fauzan ke??'

bang toyib reply...
'xde mase laaa.. name b pon da cukup sdp.... AMBIE.. sweet jekkk'

aku gelak lg....
then aku reply kt org tu...
'bf i nama dia zamri laaa... bkn wan atau fauzan... u salah no ni....'

pastu terus dia menyepikan diri...... motif laaa sgt menyerang aku sebegitu... wakakaakaka.... rupanya anda si penghantar sms... SGT SENGAL...
x memasal aku curious sebenter kt bang toyib.. but i know bang toyib xkan wat cm 2.. kang b????at first place mmg aku dah agak bkn utk bang toyib.. that's why aku gelak².. tp nk confirmkan aje... sib bek bang toyib x marah aku... adesssss.. kalo x mak bunuh ko penghantar sms yg sengal~!!!!! tp aku confuse.. samada penghantar sms yg sengal (PSYS) tu laki ke pempuan... aku assume dia pempuan yg kena tipu ngan lelaki.. cian ko..... PSYS² ish²

2 budak itam komen:

<< s| tED| >> said...

ekekekeke.. cayalah!

desprate ko nak pakai duit dak tu!

~natasha~ said...

sape suh menabur duit kat jantanss... kan da kena kencing...