Thursday, July 16, 2009

you bitch.....

erm... xtau cm ne nk mula.. tp aku mulakan je laa.. akkeekekekekekeke.. taw je laaa aku ni insan yg sentiasa nk nampak hepi jek....

smlm.. aku try call bf aku.. tetibe call waiting arr kt line dia... ahaksss.. then aku try call no sorg pempuan ni.. also waiting... ermm nek hantu laa aku.. ahakss.... sbb time tu br je pas bf aku call aku... tetibe tergerak ati nk call dia plak aku ni.. aku dail.. call waiting.. what ever....

then pempuan tu anta msg kt aku... weii yg best tu aku x save pown no dia lam fon aku.. still aku leh igt... no tu... pempuan tu tye aku sape.. aku x reply... malas arrr...

then dlm kul 11 mlm... dia misscall aku kemain laa byk nyer... and time tu aku mmg dah tido dah.... bengang nyer aku... kul 1 pon cm tu gak.. meroyan gak nye.. bajet aku ni jantan yg leh layan stim dia.... sori ok.. aku x bernafsu padamu.. ahakss...

pg.. aku bg nk p keja... aku reply laaa msg dia... so ikuti conversation kami.... cewahhhh

(Aku) wat pe u call i cik sakinah (rasanya kot nama dia) hiks! kalo u nk tau sape i, u tya la org yg u call ke, call u ke time i misscall u tu...

(Dia) who? my dad, my fmly, n my friend? speaking london uolss.. sape awk ni ek?pg2 buat lawak pulak.. (hellooooo derrrrr)

(Aku) if u think it's a joke, then it's ok.. maybe ramai sgt yg u layan smp urself pon xtau yg mana. that's good.. remind me of my younger age. innocent but........ (igt aku x reti nk speaking gk ke?? ahaksss)

(Dia) watever.. of course i have a lot of admire.so wat the point?that is my life,then its up to me wat i want 2 do k.just take care urself n look urself b4 u said k. (aku x ubah ape² perkataan pon k.. ayat dia mmg cm tu.. bitchy kan???)

(Aku) mcm cntik sgt. huhu Pt la kena mcm2 dgn bf sendiri. gatal rupanya. tapi kalo melibatkan some0ne who is mine mmg la i akan msk cmpr.

after that dia x balas... ermmm at first aku igt budak ni budak bek.. sbb mmg aku penah laaa borak dgn dia... rupanya biatchhhh.. kena laa statement aku INNOCENT BUT..... korg add laaa sendiri.... what ever words pon.. akekekekeke..

name sedap... ala² suci gitu... tp x leh blah...

nk bitchy sgt ngan aku kan... rasakan....

8 budak itam komen:

Miz Sheila said...

Hurm .. so now apa perasaan ko tasha .. ada sakit. Kalo aku hurm pedih juga wooo .. so awek tue apa kes ?

~natasha~ said...

skt tu mmg skt.. tp tah laa.. aku syg bf aku.. so selagi dia x mtk clash n ngaku dia dah ada awek len.. aku still setia pd dia... sbb aku x nk benda2 remeh cm ni... smp bercerai berai...........

i.am.belle said...

sha,
benda remeh ke tu? fikir bebaik sha. nanti makan hati

take care dear.

~natasha~ said...

tu laaa pasal... tp still nk bg peluang.. maybe... sume berlaku bcoz of me.. tahhh... or maybe i silap.. ishhh buntu.. tp in my point of view.. if i'm single.. then i tau lelaki tu dah ada awek.. i xdelaa tergedik2 nk call ke hape.. tp pempuan ni.. mmg bitch laa.. kawan.. kawan je laa.. xyah smp sibuk personal life org...

Anonymous said...

sya..aku pon mengalami mslh yg sama..bf aku ada girl lain..so sad..tp aku knl sgt2 girl yg nk ngorat bf aku ni..2 yg terkejut 2..girl 2 leh wt2 x reti je..agak cilakak je..dh la aku nk tunang leh la bf aku no wat hal..adoiiii..sakit gile syaa....

-zura BB-

~natasha~ said...

so?? cm ne?? ape laaa ko wat?? ahakss.. aku andaikan benda ni bermusim... aku harap x berpanjangan.. sape xnk idup bersama org yg ko syg btl x??? ahakss..

skrg ni aku pk.. selagi ada jodoh.. aku akan trus syg n terima.. kalo dah takdir xde jodoh.. ape leh wat.... ahakss... hanya yg penah alami je taw..

even diorg just kawan pon.. tp bg aku xptt call bf org len kul 2-3 pg..

Miz Sheila said...

Bagi aku sha..

kejujuran penting mcm aku problem juga ne. Pasal pompuan juga. Sum time knp pompuan tak reti nak paham perasaan pompuan. Dah taw jan la sibuk nak kacau. Bagi aku now aku tenang tenang mls nak pikir sha. Bagi aku dia sendiri kna bt keputusan ah nak siapa. Jan nak tipu ah .. sakit mmg sakit ah.. sebab lelaki tak blh dilayan. Durang suka sgt tue kalo pompuan dekat dgn durang. Cuba kalo kita ne ada org ngorat durang lagik la bising.

~natasha~ said...

hahahha.. btl tu... ahaksss..... dia je boleh jeles... kite ni kena tgk je... ahaksssss